دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = CARNOY-TORABI, Dominique
تعداد مقالات: 5
از سفره های شرقی تا خوراکهای فرانسوی، قرن نوزدهم میلادی
دوره 16، شماره 31 ، شهریور 1399، ، صفحه 7-28
چکیده
متن حاضر بخش دوم از مجموعۀ دو مقاله ایست که بخش اول آن قبلا در شمارۀ بیست و نهم مجلۀ « قلم» به چاپ رسیده است. به دنبال طرحی که در قسمت اول این مجموعه مطرح شد و به بررسی تاثیر محصولات و خوراکهای شرقی ... بیشترسوسیس به سبک ایرانی و بِه با قیماق. خوراک های مشرق زمین در سفره فرنگیان، قرن هفدهم تا نوزدهم
دوره 15، شماره 29 ، شهریور 1398، ، صفحه 63-81
چکیده
متن حاضر بخش اول از مجموعۀ دو مقاله است. از قرن هفدهم تا نوزدهم میلادی محصولات و خوراکهای شرقی به عادات غذایی روزمرۀ فرانسویها و دیگر اروپائیان راه یافت. به موازات این، سفرنامهها که بسیار مرسوم شده ... بیشترکلام جهان است، کلام فارماکون است
دوره 14، شماره 27 ، شهریور 1397، ، صفحه 23-47
چکیده
در رمانهای امین معلوف هر سفری از غربال واژهها میگذرد و همین جاست که داستان موجود بیکلام آغاز میشود، موجودی که قادر به سخن گفتن نیست، موجودی که سخن نمیگوید. در این مقاله هدف بررسی آثارمعلوف است ... بیشتربارتلمی و کتابخانه شرقی
دوره 8، شماره 15 ، شهریور 1391، ، صفحه 71-82
چکیده
بارتلمی دربولو دو مولن ویل، نویسنده کتابخانه شرقی است. این اثر دایره المعارفی دربار کلیه شناختهایی است که عصر کلاسیک از شرق در دوره سه امپراطوری مسلمان داشته امپراطوری عثمانی، ایران و هند در عصر مغول. ... بیشترادبیات، نقد و اینترنت
دوره 1، شماره 2 ، اسفند 1384، ، صفحه 44-65